Hyvä Hetki voi tulla milloin vain, kesken työmatkan, nuotion räiskeessä, onkimatkalla - ja joskus jopa unen läpi. Hyvän Hetken tunnistaa siitä, että ajatus on silloin kirkkaimmillaan ja tuee tarve kirjoittaa se muistiin. Monilla on myös tapana kirjata pakkassää tai vaikkapa ensimmäisen kevätlinnun ilmaantuminen muistiin. Jotkut luonnostelevat paperille heinänkorsi suupielessä niittykasvillisuutta ja toisten luovuus inspiroituu kahviloista, ihmisvilinästä, vaimeasta jazzmusiikista, vanhojen kirjojen selkämyksistä, naarmuuntuneista nahkatuoleista, ajan patinasta, espresson tuoksusta tai kynttilänvalosta. Luovuus ei kysy lupaa. Se tulee useimmiten juuri silloin, kun sitä vähiten odotat. Ja jostain syystä nimenomaan käsin hahmotellut ajatukset sytyttävät luovuuden kipinän liekkiin ja siksi paperi on edelleen paras ideoinnin väline.

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Bloggaaja on saanut hienoja viestejä lukijoilta, kiitos niistä kaikista! Julkaisemme töitänne aina kun suinkin ehdimme.

Tällä kertaa julkaisemme hauholaisen nuoren taiteilijan, 15-vuotiaan Karoliinan piirustuksia, jotka ovat mielestämme kerrassaan upeita paitsi värimaailmaltaan, myös tasapainoltaan ja mittasuhteiltaan.


Jotta Karoliinan ei tarvitsisi teipata (pingottaa) paperia alustaan, kuten tässä on tehnyt, lähetimme hänelle valtavan laatikollisen eri kokoisia vesivärilehtiöitämme. Ne ovat valmiiksi lehtiöön pingotettuja eli liimattu kaikilta neljältä sivulta, joten työn voi jättää lehtiöön kuivumaan. Yksi kulma lehtiössä on auki, ja tästä pujotetaan esim. keittiöveitsi sisään ja irrotetaan paperi lehtiöstä sen kuivuttua.


Toivottavasti Karoliina jatkaa lupaavaa taiteilijan uraansa ja lähettää meille jatkossakin kuvia töistään. Bloggaaja toivottaa kaikille oikein hyvää kesää! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti