Hyvä Hetki voi tulla milloin vain, kesken työmatkan, nuotion räiskeessä, onkimatkalla - ja joskus jopa unen läpi. Hyvän Hetken tunnistaa siitä, että ajatus on silloin kirkkaimmillaan ja tuee tarve kirjoittaa se muistiin. Monilla on myös tapana kirjata pakkassää tai vaikkapa ensimmäisen kevätlinnun ilmaantuminen muistiin. Jotkut luonnostelevat paperille heinänkorsi suupielessä niittykasvillisuutta ja toisten luovuus inspiroituu kahviloista, ihmisvilinästä, vaimeasta jazzmusiikista, vanhojen kirjojen selkämyksistä, naarmuuntuneista nahkatuoleista, ajan patinasta, espresson tuoksusta tai kynttilänvalosta. Luovuus ei kysy lupaa. Se tulee useimmiten juuri silloin, kun sitä vähiten odotat. Ja jostain syystä nimenomaan käsin hahmotellut ajatukset sytyttävät luovuuden kipinän liekkiin ja siksi paperi on edelleen paras ideoinnin väline.

torstai 8. toukokuuta 2014

Bloggaaja kuuntelee aamuisin töihin ajaessaan RadioSuomiPopin Aamulypsy -ohjelmaa. Yksi ohjelman juontajista, Juha Perälä, kertoi viikolla tarinan siitä, miten oli saanut fanipostia, joka kuitenkin oli jäänyt avaamatta ja odotellut vastaustaan alkuvuodesta saakka. Lopulta kirje oli avattu ja Perälä oli korvannut pitkää odotusaikaa vastaamalla fanipostiin kokonaisella kouluvihkolla. Myöhemmin löysin vielä Periksen Instagram-videon aiheesta. Voit katsoa sen täältä:

http://instagram.com/p/nseSNoFMyz/

Kyllä tässä jos missä jo täyttyy hyvän hetken olemus, kun Perälä on lahjoittanut nuorelle fanilleen terveiset vihkon muodossa, jossa se säilyy luettavissa pitkään. Voin oikein tuntea pojan innostuksen hänen selatessaan vihkoaan ja lukiessaan idolinsa käsialalla kirjoitettua viestiä uudestaan ja uudestaan!

Kiitos kauniista ajatuksesta ja vihkon käyttämisestä Perälälle. Bloggaaja lähettää Sanomataloon laatikollisen kouluvihkoja siltä varalta, että Perälä tarvitsee vihkoja jatkossakin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti